PALVELUT

Täyden palvelun ompelimo Espoossa

Ompelimo Tanniina on täyden palvelun ompelimo. Meillä voit korjauttaa rikkoontuneet lempivaatteet, muodistaa vanhoja vaatteita tai teettää kokonaan uusia vaatteita mittojesi mukaan. Valmistamme vaatteita aina mukavista arkivaatteista häikäiseviin juhlamekkoihin ja juhla-asusi kruunaaviin korsetteihin. Lisäksi erikoisosaamistamme on näyttävien Jättikukkien valmistus juhliesi tai vaikka kotisi katseenvangitsijaksi !

Ompelimomme palveluihin lukeutuvat seuraavat palvelut:

  • Vaatteiden valmistus
  • Juhlapukupalvelu
  • Korsetit
  • Sisustusompelu
  • Korjausompelu
  • Pesulapalvelu
  • Jättikukkien valmistus

Muistathan, että hyvälaatuisia rikki menneitä tai kuluneita vaatteita ei aina tarvitse heittää pois. Ammattitaitoinen ompelija voi useimmiten korjata ne tai löytää niille uuden elämän kankaan uusiokäytössä.

Pesulapalvelu

Toimimme Suomen johtavien pesuloiden yhteistyökumppaneina. Mattopesut hoitaa Viiden Tähden Mattohuolto ja muut pesulapalvelut Pesulinna. Näin voit aina olla varma, että mattosi tai muut pestävät tuotteesi ovat osaavissa käsissä.

Jätä matonpesu meidän huoleksemme. Tuo mattosi ompelimoon, josta ne toimitetaan pesulaan joka maanantai. Ne viettävät pesulassa noin viikon, jonka jälkeen saat ne sovittuna päivänä takaisin kotiisi. Pestyn ja huolletun maton mukana tulee kirjallinen pesutodistus, josta näet kaiken, mitä matollesi on tehty.

Ja samalla kaavalla toimii muutkin pesutoimeksiannot niin nahkatakit kuin turkiksetkin sekä kaikki muu kodintekstiili. Vaivattomasti ja ilman lisäkustannuksia.

Tämän helpommaksi tai luotettavammaksi ei mattojen tai vaativien nahka- ja turkiksien peseminen enää tule! Tuo pestävät tuotteet ompelimoon  ja odota noin viikko, ja voit noutaa laadukkaasti ja luotettavasti puhdistetut mattosi ja muut pestyt tuotteet ompelimosta . Unohda mattojen peseminen itse ja anna meidän huolehtia matonpesusta.
 

Verkkokauppa

Verkkokauppa on oleellinen osa ompelimon toimintaa. Verkkokaupassa kerromme tuotteistamme sanoin ja kuvin. Kehitämme ja parannamme verkkokaupan toimintaa ja valikoimaamme , jotta voisimme tarjota juuri sinulle sopivia tuotteita.