OMPELIMO TANNIINA YRITYKSENÄ

Ompelimo Tanniina

Ompelimo Tanniina jatkaa yli 20 vuotta toimineen ompelimo L Lehmussaaren toimintaa uuden yrittäjän toimesta. Toiminta jatkuu vanhoissa toimitiloissa Espoon Matinkylässä. Yritystoiminnan perustana on vahva ammattitaito ja pitkä alan kokemus. Lisäksi halu palvella niin henkilö- kuin yritysasiakkaitani ja luoda uutta toimintaa johti tämän verkkokaupan perustamiseen tukemaan ompelimon palveluita nyt ja  tulevaisuudessa. Verkkokaupasta tulee kehittymään vuosien varrella tärkeä osa ompelimon toimintaa.

Ideologia

  1. Palvelu
  2. Laatu
  3. Nopeus

Nämä kolme asiaa ovat meille tärkeitä niin ompelimon kuin verkkokaupankin toiminnassa. Pyrimme hyvällä , laadukkaalla ja joustavalla palvelulla hyvään asiakaskokemukseen.

Ompelimo

Ompelimo sijaitsee Espoon Matinkylässä , Leilankuja 2 C , 02230 Espoo kävelymatkan päässä Matinkylän metrosta ja kauppakeskus Isosta Omenasta. Joten myös julkisilla kulkuneuvoilla pääsee kätevästi perille. Autolla saapuessa löytyy parkkipaikka helposti Leilankujalta ( 4 tuntia ) jossa ompelimo sijaitsee. Kadun reunassa kannattaa muistaa parkkikiekko. 

Ompelimo on avoinna arkisin klo. 9 – 17.00 sekä  sovittaessa myös muina aikoina. Suurempia töitä varten kannattaa varata aika etukäteen mutta kaikki normaalien korjausten puitteissa voi paikalle saapua ilman ajanvarausta. 

Ompelutöitä teemme laidasta laitaan mm.

 Vaatteiden muokkaukset / Korjaukset

 Verhojen ompelutyöt, Laskosverhot

 Kevyet verhoilutyöt mm. huput keittiötuoleihin / sohvan suojat yms.

 Vaatteiden suunnittelu / valmistus alusta saakka esim. Hääpuvut + Vanhojen puvut

 Kaikki Vaatturintyöt, Pukujen muokkaukset,lahkeiden lyhennys,slimmaus yms..

Nyt uutena myös pesulapalvelut: mattopesu 

Toivotamme kaikki lämpimästi Tervetulleeksi 

Verkkokauppa

Verkkokauppamme on avautunut ja palvelee ympäri Suomen 24/7. Verkkokaupasta löytyy oman tuotantomme vaatteita sekä asusteita sekä lisäksi myös valmistamiamme Jättikukkia ! Valikoimamme laajenee jatkuvasti ja ilmoitamme uutuuksista aina myös  verkkokaupassamme. Helppous / luotettavuus on meille tärkeää kaikessa verkkokaupan toiminnassa kuten myös ompelimossakin. Koska suuri osa tuotteistamme ovat uniikkeja ” vain sinulle ” tehtyjä on verkkokauppa rakennettu ajatuksella että sieltä löytyisi juuri sinulle sopivaa ja hyödyllistä hankittavaa niin juhlaan kuin arkeenkin.